NLM Logo
"Fără plată ai primit, fără plată să dai" (Matei 10:8)

Acasă  |  Harta site-ului   |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
 

Ați întâlnit vreodată evanghelia apei și a Duhului?

  Book Reviews
Recenzii Carti Video de la Colaboratori
Te-ai născut cu adevăra din apă și Duh?
- Georgiana PopaBun venit la Misiunea Noua Viață

Pentru a răspândi evanghelia apei (botezul lui Isus) și Duhul, care îi face pe oameni capabili să-și rezolve problema păcatului bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu revelat în Biblie, Misiunea Noua Viață traduce și publică cărți creștine gratuite în diferite limbi.

Deși sunt mulți creștini astăzi, vedem că de fapt mulți dintre ei frecventează biserica doar duminica și nu se găsește în inimile lor nici un standard și Cuvânt de mântuire.

Ce este aici să te naști din nou? A te naște din nou nu este doar săse renunțe la viața păcătoasă și să se înceapă o viață nou, crezând în Isus, așa cum cei mai mulți oameni cred. Deși ar fi prea bine, aceasta în ea înseși nu este să te naști din nou, nici să fii mântuit. Când Biblia ne spune că trebuie să ne naștem din nou, aceasta înseamnă că "păcătoșii trebuie să se pocăiască, să creadă în botezul lui Isus și sângele de pe Cruce, și astfel să primească ștergerea de păcat în inimile lor și să devină neprihăniți." Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă să te naști din nou de sus. Aceasta nu este o schimbare care vine de la ființeleumane, ci este o transformare care vine de la Dumnezeu.

În Ioan 5:6-7, Biblia spune: "El, Isus Hristos, este Celce a venit cu apă și cu sînge; nu numai cu apă, ci cu apă și cu sînge; și Duhul este Celce mărturisește despre lucrul acesta, fiindcă Duhul este adevărul. (Căci trei sînt cari mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvîntul și Duhul Sfînt, și acești trei una sînt.) Isus a venit pe acest pământ prin apă și sânge. Isus S-a născut din trupul fecioarei Maria, încarnat în carne de om, iar când a împlinit 30 de ani, a fost botezat de Ioan Botezătorul în Râul Iordan. Lucrările de mântuire care ne fac să ne naștem din nou din apă și Duh au început cu nașterea lui Isus, reprezentantul omenrii, în Râul Iordan.

Noi cunoaștem foarte bine că Isus a fost condamnat în mod indirect în locul nostru, vărsându-Și sângele pe Cruce. Dar de ce Isus, Dumnezeu Însuși, care a fost fără păcat, a trebuit să poarte această condamnare de pe Cruce? Sunt cauze și efecte în toate lucrurile. Că Isus a murit pe Cruce pentru păcatele noastre, este foarte strâns legat de evenimentul botezului Său, când a fost botezat de Ioan Botezătorul în Râul Iordan, care a fost o formă de întindere a mâinilor. Apostolul Petru a spus în 1 Petru 3:21, că botezul este o icoană închipuitoare care ne mântuiește. Atunci, aceasta înseanmă că Isus a venit prin botez și Cruce.

În botezul lui Isus este ascuns misterul ștergerii păcatului, misterul nașterii din nou din apă și Duh. Dacă în ciuda aceasteia am ignorat acest botez al lui Isus și nu credem în el, atunci noi înșine am trăda voia lui Dumnezeu și ne-am părăsi salvare. Cărțile creștine gratuite ale Misiunii Noua Viață, oferă o explicație clară a standardului mântuirii, punându-l la bază în întregime și la temelie solidă biblică, și adresează conceptele de bază ale mântuirii ale cum se poate naște din nou din apă și Duh. Pentru mai multe detalii, noi ne încurajăm vizitatorii să citească cărțile creștine gratuite pe care le oferim în format tipărit sau electronic.

 
    Alege limba ta

Sign up for Partnership
Partner's Zone
Book Reivew
   
Copyright © 2001 - 2021 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.