NLM Logo
" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
 

Har du nogensinde mødt evangeliet om vandet og Ånden?


Velkommen til New Life Mission
  - En menighed baseret på gratis kristne bøger

For at udbrede evangeliet om vandet (Jesu dåb) og Ånden, som gør folk i stand til at løse deres problemer med synden baseret på Guds rene Ord, som det er åbenbaret i Bibelen, har New Life Mission oversat og udgivet gratis kristne bøger på forskellige sprog.

Selvom der er mange kristne i dag, ser vi, at mange af dem faktisk kun går i kirke om søndagen, og en klar idé om frelsens Ord findes ikke i deres hjerter. Men Jesus sagde: "Sandelig, sandelig siger jeg dig: Den, der ikke bliver født af vand og ånd, kan ikke komme ind i Guds rige", (Joh 3:5).

Hvad betyder det her at blive født igen? At blive født igen betyder ikke blot, at man slutter sit syndige liv og begynder et nyt liv, efter at man har fået troen på Jesus, som de fleste tror. Selvom dette ville være godt, er dette ikke det samme som at blive født på ny eller at blive frelst. Når Bibelen fortæller os, at vi skal fødes igen af vandet og Ånden, betyder det, at "syndere må angre, , tro på Jesu dåb og blodet på Korset, og derved modtage syndernes forladelse i deres hjerter og blive retfærdiggjorte." Med andre ord betyder det at blive født ovenfra. Dette er ikke en forandring, som kommer fra menneskene, men en forandring, som kommer fra Gud.

I 1 Joh 5:6-7 siger Bibelen: "Han er den, der er kommet gennem vand og blod, Jesus Kristus. Han kom ikke kun med vandet, men med vandet og blodet; og det er Ånden, som vidner, fordi Ånden er sandheden. For der er tre, som vidner: Ånden og vandet og blodet, og de tre bliver til ét". Jesus kom til denne verden gennem vandet og blodet. Jesus blev født af Jomfru Maria i menneskeskikkelse, og da Han blev 30, blev Han døbt af Johannes Døber i Jordanfloden. Frelsens gerninger, som genføder os af vandet og Ånden, begyndte med Jesu fødsel, eftersom Han vaskede al synd i verden bort ved at modtage dåben fra Johannes Døber,menneskehedens repræsentant, i Jordanfloden.

Vi ved udmærket godt, at Jesus blev fejlagtigt dømt i vores sted ved, at Han udgød Sit blod på Korset. Men hvorfor måtte Jesus, Gud selv som var uden synd, bære denne fordømmelse på Korset? Der er årsager og konsekvenser i alting. At Jesus døde på Korset for vores synder er tæt forbundet til begivenheden omkring Hans dåb, da Han blev døbt af Johannes Døber i Jordanfloden, som var en form for håndspålæggelse. Apostelen Peter sagde i 1 Pet 3:21, at dåben er det billede, som frelser os. Dette betyder altså, at Jesus kom gennem dåben og Korset.

I Jesu dåb er mysteriet om syndernes forladelse gemt, mysteriet om genfødslen af vandet og Ånden. Hvis, på trods af dette, vi ignorererJesu dåb og ikke tror på den, så vil vi forråde Guds vilje og forsage vores egen frelse. New Life Missionens gratis kristne bøger giver en klar forståelse for frelsens grundlag ved at basere den på dybdegående og faste bibelske elementer, og de henvender sig til de mest grundlæggende aspekter af frelsen, som omhandler, hvordan man kan fødes på ny af vandet og Ånden. For at få flere detaljer råder vi vores besøgende til at læse de gratis kristne bøger, som vi tilbyder i trykt eller elektronisk form.

 
    Vælg dit Sprog

Tilmeldelse for Partnerskab
Partner Zone

   
Copyright © 2001 - 2021 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.